Alla dessa jobbiga möten

Runt denna tid varje år är vi några stycken på jobbet som lägger ett möte i Varberg tillsammans med en leverantör, och i år är det inget undantag utan detta möte blir imorgon. Och att då denna helg verkar bli årets varmaste helg hittills gör ju att förutsättningarna bli rätt gynnsamma för ett lyckat möte. Traditions enligt brukar mötet öppnas med en gammeldansk då en av gästerna är dansk och till lunch blir det sill och potatis med tillhörande nubbe och på kvällen blir det en god köttbit med lite gott vin. Nu kanske många tror att det kanske kan bli lite oseriöst med denna öppning på dagen, men så är inte fallet. Detta brukar alltid vara en väldigt givande och utvecklande dag arbetsmässigt och jag är inte ironisk när jag säger detta. Sedan att det kanske det blir en eller två öl efter mötet är avslutat och en inte en fullt lika seriös mötesagenda det är en helt annan historia.


Kommentarer
Postat av: Elin

Ok, men då kan inte du o Jeppe varit på samma tillställning förgående år då, för min känsla är inte detsamma som din....
Men det lät bra Martin, det gjorde det...
Ha det så trevligt, och håll ordning på telefoner o annat som verkar ha en förmåga att bara försvinna under dessa dagar/kvällar. Och hoppas ni alla kan njuta av maten på kvällen, det brukar vara lite manfall har man ju hört .-)

2008-05-30 @ 11:56:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0