Tillbaka i Borås

Sofia är tillbaka i Borås efter operationen i Göteborg. Det som gjordes var att ta bort shunten, och om dom sätter tillbaka den är osäkert. Verkar som dom vill vänta och se hur hon mår utan shunt. Så nu är det aktuellt med besök igen, hör av er om ni vill besöka Sofia. [email protected]


Ny Operation

Idag visade det sig att shunten ligger lite tokigt, den ligger synlig vid halsen. Detta är inte bra och måste åtgärdas så snart som möjligt, den har fungerat som den ska, det är mer infektions risken man är bekymrad över. Förmodligen löser man detta genom att göra om och göra rätt, och detta görs då på Sahlgrenska . Så i dag på eftermiddagen åkte Sofia ner till Sahlgrenska igen, hur länge hon blir kvar där vet vi inte ännu.


BT

I dagens BT finns det en artikel att läsa om mig och Sofia, och det kanske är många som undrar varför jag låtit BT publicera den. Och den frågan ställde jag mig med först när BT kontaktade mig. Men efter att ha träffat Snezana och suttit ner och pratat om situationen och om hur livet förändrats, kändes det rätt bra att ha fått ventilera mina tankar och gett min syn på det hela. Så efter noga eftertanke kändes det helt OK att den publicerades, samtidigt som det kanske ger en ökad förståelse och blir lättare både för mig och också andra i min närhet att hantera situationen.

Jag vill också passa på att tacka för det otroliga stöd jag fått från alla runt omkring mig. Jag har haft en arbetsgivare som ställt upp till 110%, och ett dagis där alla har varit helt underbara. Utan barnens mor och farföräldrar och alla andra nära vänner som ställt upp, vet jag inte hur jag hade klarat detta. Och alla små kommentarer och SMS som kommit till mig har värmt mycket,
Tack.

Besök

Sofia är lite mer vaken nu efter shunt operationen, men annat än det har det inte skett några större framsteg.  Men det passar bättre med besök nu, besökstiderna är efter 16:00. Så om någon vill besöka Sofia är jag tacksam om ni kan kolla med mig först, så det kan bli lite spridning på besöken. Ring eller maila mig på [email protected].


RSS 2.0