Tillbaka

Sofia har kommit tillbaka från sjukhuset och kommit in i dom vanliga rutinerna igen. Hon var här hemma igår och hälsade på, ingen långstund men ändå väldigt uppskattad tror jag.

Neurologen igen

Sedan mitten på förra veckan ligger Sofia inlagd på neurologen igen. Hon blev lite sämre tyckte assistenterna, så det fattades ett beslut om att det skulle tas lite prover. Dom röntgen bilder och prover som togs då såg bra ut, men dom har velat behålla henne över helgen för att komplettera med några prov till. Sofia blir nog kvar i något dygn till i väntan på dessa, men förövrigt verkar hon inte må sämre än vanligt tycker jag.

Tacos

Ännu en vecka har passerat och rutinerna är tillbaka igen efter att Sofia inte längre ligger på sjukhus. Men en rutin jag ändrade på i helgen är den stående menyn på fredag kvällar, tacos. Efter att ha ätit tacos 20 fredagar på raken tyckte jag det var läge för något annat. Men med facit i hand hade nog tacos varit ett bättre alternativ. Efter massiva protester och en hel del tjurande blev det tillslut lugnt i fredags och vi åt kyckling. Men friden höll bara till lördag kväll då tjatet om tacos åter aktualiserades i samband med kvällsmaten, nästa fredag blir det tacos igen.

Utskriven

Idag har Sofia skrivits ut och fått flytta hem igen, om det blivit så mycket bättre av operationen vet jag inte riktigt. Men dom svettattacker hon hade tidigare verkar ha blivit mindre i alla fall.

RSS 2.0