Mer eller mindre oförändrat

Sofia har nu kommit in bra i rutinerna på rehab och personalen tar väl hand om henne. Det är svårt att sätta långsiktiga mål då man inte har någon bra prognos. Men dom kortsiktiga målen är att få upp rörligheten i hennes leder och att hitta ett bra sätt att kommunicera med henne. Det är gjord en ny röntgen och med hjälp av denna och att personalen lär känna henne bättre kommer nya målsättningar sättas upp allt eftersom.


Flyttad till rehab

Idag har Sofia flyttats till rehab och ligger på ett eget rum. Jag har inte träffat personalen själv, och vet inte hur deras rutiner ser ut ännu.
Annars är status som tidigare, blinkar på tilltal med vänster öga och spenderar större tiden av dygnet sovandes.


Sakta men säkert

Sofia har blivit lite mer kontaktbar i veckan och man kan ana att det börjat röra sig lite mer i hennes armar och händer. Däremot har hon fått lite strul med magen i samband med antibiotika behandlingen, men det börjar nog vända nu.
Jag träffade Sofias läkare idag för första gången sedan operationen, och inte helt oväntat kan inte heller han sia om framtiden. Men det faktum att Sofia har blivit bättre den senaste trots infektioner mm tycker han man kan se positivt på. I slutet på nästa vecka kommer Sofia förmodligen flyttas till rehab.


Borås

Sofia flyttades till Borås idag.
Hon kommer hamna på rehab så snart dom ordnat en plats där, då först kan hon på börja sin rehabilitering på alvar.


RSS 2.0