Kvar i helgen

Sofia blir kvar över helgen på Neurologen. Läkarna har inte hittat några infektioner eller andra fel men låter henne ändå stanna. Vad jag hört är planen att hon får åka hem på tisdag. Om det finns tid för besök är jag ganska säker på att Sofia skulle uppskatta detta.

Neurologen

Sofia ligger kvar på Neurologen och mår efter omständigheterna ganska bra. Om inget tillstöter verkar det som om Sofia kommer skrivas ut på fredag och kan återvända till sina vanliga rutiner. Jag och barnen har varit och hälsat på henne idag på sjukhuset, ganska säker på att Sofia tyckte det var kul att se barnen igen.

Tillbaka i Borås

Idag på eftermiddagen kom Sofia tillbaka till Borås och ligger på Neurologen. Operationen har gått bra men om den har gjort någon nytta är nog för tidigt att säga. Nu kommer Sofia ligga en tid på Neurologen och efter det kan man bättre säga om det var en bra eller dålig operation

Opererad

I dag har Sofia opererats och det enda jag vet nu är att operationen är klar och att man fått gjort det man ville. Nu ligger hon på central IVA för att vakna till ordentligt sedan får invänta vad läkarna har att säga.

Snart operation

I morgon åker Sofia ner till Sahlgrenska för att sedan opereras under torsdagen. Läkarna bedömer att det är en operation med rimliga risker som förhoppningsvis kommer underlätta tillvaron för Sofia. Det man hoppas lösa med operationen är att få bukt med dom svett och streck attacker som Sofia får ganska ofta. Lite svårt att beskriva i ord om dessa attacker, men man kan sammanfatta det med att Sofia kommer få det mycket bättre utan dom.

Ridskola

Emma börjar hantera hästarna riktigt bra nu.
 

Träff med läkare

På måndag ska vi träffa Sofias läkare, då kommer vi förhoppningsvis få lite mer svar på hur man resonerar kring Sofias operation.


Operation

Idag fick Sofia ett brev från Sahlgrenska där det står att hon har fått en tid för operation i nästa vecka. Tanken är att man ska sätta in en kateter för att åtgärda problemen med den cysta som finns kvar i lillhjärnan. Givetvis dyker det upp massvis av frågetecken om detta som tex vad man hoppas vinna med en sådan operation mm, förhoppningsvis kommer vi få lite svar på detta i veckan.


Nya Tag

Tänkte försöka ta tag i min blogg och börja skriva lite igen. Det har inte hänt speciellt mycket den senaste tiden, förutom att Emma har haft en magsjuka och Hugo en förkylning så har allt varit lugnt. Med Sofia är statusen i princip oförändrad ibland är hon lite piggare och ibland lite tröttare, men i det stora hela är allt oförändrat. Men lite ska jag nog hitta att skriva om.


RSS 2.0