Kläder

Att handla kläder har aldrig varit något som har stått överst på min "oh vad kul att göra" lista. Och nu när värmen har kommit så märker jag att det saknas en del i barnens garderober. Något har hänt, det verkar som om dom växt sedan det var varmt förra gången. Så det är inte med förtjusning jag ser fram emot att spendera massa tid i helgen på att lösa detta problem, speciellt till Emma. För det första har hon en egen vilja och uppfattning om vad som är "bra" kläder, och i en 5 årings huvud kan den uppfattning se väldigt märklig ut. Och för det andra finns det alldeles för stort utbud av olika typer av kläder med tillbehör mm till henne.  Till Hugo är det mycket enklare, en hög med byxor och en hög med tröjor så är det klart, och det blir inga protester från hans sida i affären.


Kommentarer
Postat av: Helen

Ser med spänning fram emot att läsa om hur besöket i div klädaffärer avlöpt och vad resultatet blev.
Underbart med 5 åringar och deras vilja. Saken är den att klädsmaken hos en tonåring inte alltid är lika genomtänkta heller. Hoppas att det blir tillfälle för er att njuta av helgens ledighet trots "härlig" shopping.

2008-05-01 @ 13:11:53
Postat av: Björn

Hej Martin! Det där med kläder kan ju vara ett gissel. Att bara gå i en affär med två barn är påfrestande nog. Så varför inte handla på postorder?

2008-05-01 @ 14:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0