En Vecka

Efter en vecka med shunten kan man nog se lite små förbättringar på Sofia. Jag har inte träffat henne mycket dom senaste dagarna, men vad jag har hört så har hon fått bättre kontroll på sina ben och armar. Hon upplevs också mer vaken, så sammantaget är det väl en relativt positivt utveckling den vecka som gått.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Så skönt att höra att något sker åt det positiva hållet! Alla sådana förbättringar måste ju underlätta för att finna ett sätt för Sofia att kommunicera. Det gjorde ont att läsa om att hon blir ledsen när du berättade om Hugos utveckling, men det är ju förståeligt. Det är nog hemskt viktigt att du berättar. Hon vill ju säkert det fast det gör ont i henne. Det är vad jag tror i alla fall. Kram på dig och ha en fin helg! Hälsa Sofia från oss, att vi tänker på henne.

2008-05-01 @ 08:38:30
Postat av: Gunilla

Ja, det stämmer nog! Var hos Sofia i torsdags och hon var "med" mycket mer nu upplevde jag, nickade flera gånger till svar och skrattade åt våra tokiga kommentarer, och blev ej trött trots en timmes besök med ständigt pratande. Vore härligt om de kunde arbeta fram ytterligare sätt för Sofia att kommunicera på!

2008-05-01 @ 12:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0